König med inbyggd kamera 8 GB Armbandsur ocsjzh5631-Heta produkter

Reebok Work N Cushion 30 alltid billig frakt
DESIGN 5-pack sportiga strumpor med färgade college-ränder
VidaXL Kavaj herr strl 48 svart alltid billig frakt
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Trussardi Jeans MELLY TOTE Axelremsväska svart
Pärlarmband Classy vitt alltid billig frakt

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

König med inbyggd kamera 8 GB Armbandsur ocsjzh5631-Heta produkter

Produktnummer: 10557848

Spela in videor eller ta foton i god kvalitet utan att någon märker det. Bildkvalitet i kombination med lång inspelningstid gör detta armbandsur till den perfekta spionkameran på instegsnivå.

Nike Wmns Revolution 3 alltid billig frakt

DESIGN Zebramönstrad solhatt i neon

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

DESIGN Guldfärgad ring i vintagestil med tigeröga och borstad finish

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Lyxigt Handsmycke med Kristaller (guld) Dam T-shirt - Peace alltid billig frakt
Hårnål Pärlkvist alltid billig frakt
Bag N Noun NOUN POST Axelremsväska svart Herraccessoarer

Klänning Cecil, blå grön alltid billig frakt

Nyckelring flätad i konstläder - Röd

Kontakt

Adidas Originals BUCKET HAT Hatt sefrye vit Herraccessoarer
BOSS TAYLOR TRAVEL WALLET Passfodral svart
Fila DAD LINEAR STRAP BACK Keps salmon
SNÖ of Sweden Luna ear s clear Smycken
Helix Tragus Piercing Blomma 1 ST
Gripsholm PILLOWCASE PERCALE Sovrum