Lyle & T-shirt - bas navy Herrkläder - Scott ocirou4907-Herrkläder

Only & Sons MARK - Shorts - dark navy Herrkläder
Puma BMW MOTORSPORT - Piké - team blå Herrkläder
Puma FERRARI - T-shirt med print - röd Herrkläder
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Superdry MIAMI LOOM - Skjorta - vintage blå wash Herrkläder
Superdry orange LABEL URBAN - T-shirt med print - blå grön Herrkläder

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Lyle & T-shirt - bas navy Herrkläder - Scott ocirou4907-Herrkläder

PULL&BEAR Jeansjacka - light blå Herrkläder

Superdry Sweatshirt - puderrosa Herrkläder

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Superdry T-shirt med print - speckled röd Herrkläder

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

The North Face CHAKAL PANT - Täckbyxor - svart Träningskläder PULL&BEAR Luvtröja - brun Herrkläder
The North Face Piké - asphalt grå Herrkläder
U.S. Polo Assn. INSTITUTIONAL - Piké - svart Herrkläder

Kontakt

Urban Classics HEAVY OVERStorlekD TEE - T-shirt - bas - vit Herrkläder
Viggo SUNDSVALL TROUSERS SLIM FIT - Tygbyxor - charcoal Herrkläder
Won Hundröd DUBLIN - Långärmad tröja - vit Herrkläder
Your Turn Active Funktionströja - mottled blå Herrkläder
YOURTURN Shorts - olive Herrkläder
Essentials Shorts - grå Herrkläder