Stylein Kappa vit - Svart - Dam


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
The North Face TANK - Funktionströja - fiery coral Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Sunnylife LUXE POOL RING - Strandaccessoar - peach Vackra billiga damkläder
Tiger of Sweden BIANN C Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenTiger of Sweden FENALD Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Tiger of Sweden Jeans INGA Ögrönlar
Tiger of Sweden KADY - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Superdry Sweatshirt med rund halsringning och regnbågslogga

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Superdry ANITA ROLL NECK BODY - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Tiger of Sweden NOHAN ÖgrönlarTiger of Sweden Ullkappa Knopp - Svart - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Superdry vit SLIP DRESS Klänningar
Topshop JONI - Jeans Skinny Fit - indigo Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Topshop SCALLOP HEM TEE - T-shirt - bas - grön Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Totême LEON Leggings & tights
Superdry ESSENTIAL SPORT BRALET DOUBLE PACK BH ar
Triumph Beauty Full Darling W BH ar

På tisdagen godkände ministerrådetTriumph COLOUR ROCKS TRENDY SENSATION - Shapewear - vit Vackra billiga damkläderTriumph Push up-bh Magic Boost - Svart - DamTrue lila exklusiv bandeauklänning i minimodell med peplum i sidan den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
TWINTIP Långärmad tröja - mottled grå Vackra billiga damkläder
TWINTIP Vardagsklänning - neon grön Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTwist & Tango Mella Culottes Byxor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Superdry Huvtröja med dragkedja - city mint Vackra billiga damkläder