Benetton V NECK TIGHT FIT - T-shirt - bas - grå Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Boohoo Petite Rutig smockklänning endast hos

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bergans Moa Pnt Byxor
BoohooMAN Marinblå huvtröja med Miami- tryck

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBoohooMAN Vit t-shirt med West Coast-tryck Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt BOSS Karby Mörkblå tröja med dragkedja i halsen
Boss Athleisure Wear Hapros Shorts

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Bershka Join Life Mörkblå superskinny jeans med knärevor och slitningar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Bershka Ljusgrå stickad tröja med vita färgpaneler

Försäkringskassan: Regeringen underskattar BOSS Business Wear 2P RS Logo Stripe CC StrumporBOSS Business Wear Dewy Klänningarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bershka rosa batikfärgad minikjol
BOSS Business Wear Julea Ytterkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
BOSS Business Wear Starfish Badkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Boss Casual Wear Cleti Klänningar
Bershka Vit randig t-shirt
Boss Casual Wear Rarity Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetBoss Casual Wear Zildman ÖgrönlarBoux Avenue NEW TORI BRIEF - Briefs - ivory Vackra billiga damkläderBruun & Stengade Darwin Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Bruuns Bazaar Lynn Jenny Pant Byxor
Burton Menswear Grå superskinny jeans

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBurton SADIE - Parkas - shadow Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bershka Cargobyxor - svart Vackra billiga damkläder