Tiger of Sweden STILPAI Plånbok svart


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ryggsäck med stor huvudfack - Svart

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Frank Dandy Woherrar Bamboo Legend Hip, svart
Woherrar Cross Body Shoulder Bag alltid billig frakt

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenT-shirt - Mixed Martial Arts - HERR Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Pack med 5 st Näspiercingar i 316L kirurgiskt stål (3 val)
Rastaarmband resin- & träpärlor alltid billig frakt

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Ring Löv Leaf Justerbar Guld Blommor Boho

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
T-shirt - I’m Sorry If I Offended You - HERR

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Guld Ring med Vita CZ Kristaller - 18K Guldpläterad - Stl 17,3LIU JO CROSSBODY Axelremsväska lotusvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Enter ROLL TOP BACKPACK MINI Ryggsäck melange blå natural
Watchbox Klockbox för 20 st klockor svart med vit söm och fönste

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Elli LAYERING PLÄTTCHEN Halsband roséguldFärgn

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Legero Amato Ematite Velour Textil
Klänning Tunika, Jeanette Cream
Halsband 2st Guldpläterade med små plattor

På tisdagen godkände ministerrådetNew Balance ML574ERD alltid billig fraktALDO BROLLYRA Solglasögon gul miscellaneousGant Park Hill 3H herrklocka 42mm GT08100x - 4 modeller den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Sunglasses GANT GA7088 S02N Polarized
Emporio Armani SHOPPING BAG BIG Handväska acciaio svart

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSolglasögon Clubmaster Ljust Trä Brunt Glas Senilsnöre anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Dr. Martens 1460W 10072100 alltid billig frakt