Skechers Second Chance alltid billig frakt Dlites ocsjzh2255-Heta produkter

10K Guldfyllda gulddoublé Skalle STORLEK 17
Newport Polo vit alltid billig frakt
Julie Sandlau Blossom earring Rhodium Smycken
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Vit dam t-shirt - Student 17 alltid billig frakt
New Look Solglasögon med svarta bågar

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Skechers Second Chance alltid billig frakt Dlites ocsjzh2255-Heta produkter

Produktnummer: 18847108

Ändamal: Universiella. Säsong: Året runt. Fason: Lågskor. Färg: Torkos,Rödbrunt,Vit. Material i skoskaft: Tyg,Naturligt läder. Typ av insida: Tyg. Typ: Dam.

Byxa från Tiger of Sweden BARRO Strl 48

Volkswagen Nyckelfodral alltid billig frakt

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Trendig sportryggsäck i nylon, GRÖN

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

Megir M3002G Herrklocka - Svart alltid billig frakt Anti-Slip Yogastrumpor - Grå alltid billig frakt
Totême MARRAKECH Sjalar & halsdukar
Halsband Snöflinga glitter Vinter Snowflake lila rosa

Elli Geo Basic Örhänge guld- colouröd

Reebok Zone Cushrun alltid billig frakt

Kontakt

Tiger of Sweden TRAVIT Slipsar & Accessoarer
Kroppskedjor STRAND GULD alltid billig frakt
Blå damplånbok med mobilfack alltid billig frakt
HXTN Supply PRIME DELUXE BUM BAG Bältesväska svart
Adidas Copa 17.3 SG CP9717 alltid billig frakt
Kipling OSHO Ryggsäck true navy