Talking Tables Djurmasker 8-pack
Play-Doh - Ultimate Swirl Ice Cream Maker
LEGO Ninjago Movie - Gröna ninjans robotdrake 70612

MIN AMBITION

Barbie - Dreamtopia Mermaid Doll - rosa Hair

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Playmobil City Action - Amfibiebil 9364

JAG VILL HJÄLPA DIG

Playmobil Magic - Storslagen Fenix 9472

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

The Quacks of Quedlinburg (Eng)

LÄS MER

FurReal Luvimals Fancy Lebon Cat
Scalextric ARC - AIR Track Day Set - 1 32
My Little Pony - Land and Sea Fashion Styles - Applejack
Play-Doh Shape & Learn - Textures And Tools
LEGO The Movie 70835 - Rex Rexplorer
BRIO - 24891359 Dockvagn Kombi
Fartist Club - Windy Wendy - dra i fingret
Melissa & Doug - Emergency Transporter
TopModel - Fantasy Designbok med ljud och ljus

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


Melissa and Doug - Dinosaurier - 9 st
Monopoly Gamer Mario Kart (Eng)
Magic Sand - Box med tillbehör 1 5 kg - Gul
Pyjamashjältarna - Rev N Rumblers (Gecko)

Secrets of the Woods - William J. Long - böcker (9781599867106) Bokhandel

29.10.2018
Lilliputiens - Fingerdockor Lilla Rödluvan
Meri Meri Kalaspaket Aqua

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Disney Princess - Målarset med pennor och stickers Darkness of Dragons - Tui T. Sutherland - böcker (9781338194326) Bokhandel

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Mimmi, slime med glitter alltid billig frakt
Gummisnoddspistol alltid billig frakt

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Pippi Villa Villekulla med lekplatta
Nerf Nitro LongShot Smash alltid billig frakt
Littlest Pet Shop 2-Pack Kitty von grå-cat & Fluffy Catson

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

912st Emoji stickers klistermärken

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Transformers Robots in Disguise Combiner Force Team Combiner Ult

Unicorn Styling Head alltid billig frakt Barbie ojtpre2457-Leksaker

Marvel Guardians of the Galaxy Titan Hero Series Yondu Figure 3
Mikrofon med ställbart stativ alltid billig frakt 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.