Suntique Pilot lila Mirror Medium Solglasögon ocsjzh2588-Heta produkter

Asics Gelsolution Speed 3 4907 alltid billig frakt
Läderarmband med flera strands och sötvattenpärlor magnetlås
Strumpor Unicorn What alltid billig frakt
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se
Tiger of Sweden PARLAN Slipsar & Accessoarer
Tory Burch MCGRAW MINI FOLDABLE WALLET Plånbok svart

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) syftar till att stärka svensk HRM-forskning genom att utgöra en mötesplats för akademi, näringsliv och offentliga organisationer, och vara en kunskapsbank för HRM-frågor. Genom bred forskarsamverkan vill CGHRM initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor, samt nyttiggöra forskningens resultat.

Det övergripande syftet är att främja den svenska konkurrenskraften genom att bidra med utveckling av kunskap om förutsättningar för att skapa god personalpolitik och ett hållbart och balanserat arbetsliv.
CGHRM har ett nationellt uppdrag; ska etablera samarbeten nationellt och globalt, samt utgöra en mötesplats mellan forskare och yrkesverksamma inom HRM.

För att uppfylla sin vision bedriver CGHRM en rad aktiviteter. En viktig hörnsten är de publika seminarier på HRM-relevanta ämnen där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts, och som kommit att bli mycket uppskattade och välbesökta. För att stärka HRM-forskningen utlyser CGHRM planeringsbidrag, arrangerar en årlig internationell HRM-konferens (3-5 april 2019), och anordnar forskarnätverk- och seminarier. Centret arbetar dessutom för närvarande med inrättandet av Sveriges första professur inom HRM.

2018 har CGHRM 14 samarbetspartners: AstraZeneca, E.ON, Getinge AB, Göteborgs stad, Hogia, IKEA, Malmö stad, RISE, Sveriges HR-Förening, Trafikverket, Västra Götalandsregionen, Volvo Cars, Volvo Group, Wise Group.

Läs mer om CGHRM här.

Suntique Pilot lila Mirror Medium Solglasögon ocsjzh2588-Heta produkter

Produktnummer: 5048216

Snygga pilotbågar i silverbågar och lila spegelglas. Lätta som man kan använda hela dagen utan att det trycker på över näsan, solglasögon ifrån Suntique. Skönt ljus igenom linserna, lagom ljus. Passar nästan alla ansiktsformer och både till tjej och kille. Fin kvalitet.

Storlek Medium som passar vuxen och tonåringar 

Bredd tot 14cm 

Höjd 50mm

Bredd lins 58mm

Färg: silver bågar och lila spegelglas

UV 400, 100% UV-skydd och Nickelfria.

Dam damer Twist Lock Frame väska alltid billig frakt

Tröja med kort ärm alltid billig frakt

Filmer och intervjuer

Seminariet Sustainable HR arrangerades av Centrum för Global HRM den 31 januari 2018. Medverkar i filmen gör Per Thilander, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet samt Stefan Tengblad vid Högskolan i Skövde.

Nike Sportswear HERITAGE HIP PACK Bältesväska mineral spruce svart

Seminarium om jämställdhet, kränkningar och sexuella trakasserier i arbetslivet arrangerat 19 april 2018 av Centrum för Global HRM och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning.

T-shirt - 3 Things I Hate - HERR alltid billig frakt HXTN Supply PRIME Ryggsäck navy
Armband Rostfritt DragonFly alltid billig frakt
Rostfritt stål ring 6mm alltid billig frakt

Kontakt

Asics Gel-Kayano 25 1011A019-002 alltid billig frakt
L.Crödi MAXIMA Ryggsäck blå
MG Bilnyckelfodral alltid billig frakt
T-shirt - Ställ Den I Stället Istället - DAM
Jeans från Tiger of Sweden SLENDER Strl W28 L34
Korthållare med sedelklämma - Blå